náročný život maminy :-D

19.11.2015 20:43

tak nám ti prckové pěkně rostou a kulatí se :-D. Mámu chuderku ždímou takovým způsobem, že už vyhledává svůj klid ve společnosti páníčků :-D. Už ty malé násosky začíná opouštět a dokonce už jsme s ní absolvovali obvyklou procházku lesem. Dříve to nebylo možné, protože se ještě na ulici zarazila, uvědomila si, že ji něco chybí a mazala zpátky :-D.

Teď už si chce občas dopřát svůj klid:-D. Porodnici jsme minulý víkend přehodili do pokoje pro hosty, aby měla svůj klid, ale mohla si za námi kdykoliv přijít. Toto se osvědčilo, chodí čím dal častěji:-D. I když stačí, aby tam nějaký prcek pípnul a maže to tam zkontrolovat, je to skvělá mamina. A navíc, Tempi jako správné čévéčko okamžitě využila situaci a začala lézt v pokoji na postel i když ví, že nesmí :-D. Zřídila si tam pozorovatelnu, vidí krásně do porodnice a zároveň se také pohodlně válí:-D. A myslí si, jak nás převezla, že o tom nevíme :-D, prozradili ji ale rozházené polštáře:-D

Mezitím miminka mají dva nejdůležitější úkoly, papat mlíčko a chrnět a chrnět:-D. Ale zhostili se toho na jedničku ;-). Krásné je, že už začínají vnímat okolí. Když je vezmem do náruče, tak nás začínají oňufávat a občas si prst spletou s máminým dudlíkem :-D. Jsou velmi rozkošná. Čekáme, že do pár dnů rozlepí kukadla a budou pomalu prozkoumávat ten náš svět ;-)