spousta nového :-D

14.12.2015 21:45

každý den je spousta změn a hodně se toho děje, tak jsme vám nahráli spoustu nových fotek :-D

Dnes ráno se všem postavila ouška a rázem jsou z nich úplně jiní hafani:-D

Celá smečka už nejsou bezbranná miminka, ale samostatní hrdí malí vlčci, kteří jsou celí nedočkaví prozkoumávat celý svět. Prolézají dům, zalezou do každé škvíry a vše co se dá, tak ochutnají nebo začnou kousat:-D. Pořád si chtějí hrát, neustále hopkají a hledají si zábavu. Když hrátky přeženou, vlítne na ně mamina Tempi a dá jim co proto :-D. Hlídá každý jejich pohyb a vychovává je nádherně:-).

Už pravidelně jí venku, aby se hezky otužovali. Dostávají směs syrového masa, vloček nebo rýže, vitamínových doplňků, tvarohu atd. Ale pochvilce se třebou jak ratlíci, tak je vezmeme zase do teplíčka:-D. Jsou velmí mazliví, často se sápou k nám do náruče a chtějí, abychom je hezky mazlili, naoplátku nás koušou do nosu nebo ucha a slastně vrní nebo všelijak kňourají:-D. Jsou to úžasná zlatíčka. Dnes u nás byla z KCHČSV poradkyně chovu na kontrole vrhu a zhodnotila, že jsou to krásná vymazlená vlčí mimina :-D.

Chtěli bychom poděkovat všem naším známým a návštěvám, že pomáhají celou smečku socializovat, aby šli k novým páníčkům jako vyrovnaní a mazliví hafani :-D

Datum odběru se blíží. Já už se bohužel musel rozloučit s malým Asgardíkem, protože odchází jak první a odjede dřív, než se vrátím ze služební cesty. To nám ovšem připomnělo realitu, jak těžké to pak bude. V sobotu odjede do svých nových domovů dalších 5 vlčků. Poslední Aoraki zůstane s námi do února, protože musí absolvovat povinné plné očkování a pak se vydá na dalekou cestu za svou paničkou do Anglie.